Eenheid
“Opdat zij n zijn, gelijk Wij n zijn, opdat de wereld erkenne, dat Gij Mij gezonden hebt, en dat Gij hen liefgehad hebt, gelijk Gij Mij liefgehad hebt.”
-Johannes 17:20-23
Home arrow Nieuws
hoofdplaat pinksterbeweging
Nieuws
Het Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle Evangeliebeweging ondergaat verandering van naam Afdrukken E-mail
Het Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle Evangeliebeweging, die in 1994 is opgericht, heeft sinds 16 oktober jl. een naamsverandering ondergaan. De nieuwe naam is Landelijk Platform Pinksterbeweging. En van de redenen om deze verandering in te zetten is dat de oude naam complex is en verwarring schept. De nieuwe naam geeft helder weer wat het platform beoogd te zijn, namelijk een brede vertegenwoordiging van de pinksterbeweging in Nederland naar de kerk en samenleving.

Lees verder...
 
Reactie Pinksterbeweging op toespraak Dr. B. Plaisier tijdens Synode PKN Afdrukken E-mail
Tijdens de Synode van de PKN mocht dhr. P.B. Sleebos, voorzitter van de koepelorganisatie: Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle Evangeliebeweging in Nederland en Algemeen voorzitter van de VPE (Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten) een reactie geven op de toespraak van Dr. B. Plaisier, de scriba van de PKN. Deze laatste heeft op 15 september jl. in het Olympisch Stadion ter gelegenheid van het honderdjarige jubileum van de Pinksterbeweging in Nederland een statement neergezet van vergeving vragen voor het verleden.


Lees verder...
 
Foto's van 100-jarig jubileum in Amsterdam Afdrukken E-mail
Gedurende het grote festijn in het Olympisch Stadion en op de Dam zijn er afgelopen zaterdag verschillende foto's gemaakt door st. Opwekking. Voor een kleine impressie van de dag kunt u hier klikken.